Alfons 2 år idag!!

Grattis vår lille kille!!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥  
Just nu väntar vi på några som vill komma och fira, och imorgon blir det kalas för släkten. Mysigt! 

Alfons är väldigt nöjd än så länge med sin 2-årsdag. :-)



Lillplutten!!

Blö

Bantningssopporna smakar bajs..
Ungefär.
Eller de smakar mintchoklad, banan, vanilj & choklad- SÅ DE BORDE JU SMAKA GOTT! Men icke. De smakar bara pulverjox. Attans, jag vill ju klara det! Att byta ut några mål om dagen iallafall! Men det återstår att se..2 dagar avklarade..får se hur det går i fortsättningen. Tänker på massa god mat..Leilas goa pajer, kakor & bullar..mmm. Har lite huvudvärk och är trött, kanske beror på socker-avgiftningen? ;-)


Våran lille kille mår inte bättre, snarare tvärtom. Han har hostat som en galning idag, haft svårt att andas och varit trött. Han blev lycklig dock när tant Sandra kom och hälsade på med en uppiggande chokladboll! :-) Jisses vad hon skämmer bort våra barn, Sandra.. Jag har lite att ge igen sen när hennes bebis kommer!
Igår kväll gav vi Alfons medicinen vid 19.30, sen gick vi in och nattade varsitt barn. Jag läste en och en halv saga för Tuva, var klar prick kl.20. Kl 20.15 kom Henke ut, och gick ut i köket för att göra i ordning te och knäckemacka. Kl 20.25 tassade en liten kille upp och stack in nosen till vårt sovrum.. Hej mamma! Hej pappa! Det var bara att göra i ordning en knäcke till honom också :-)
Sen var han helt klarvaken. Medicinen gör honom lite "speedad" när han inte fått den på ett tag, han blir även lite skakig i händerna.. Han åt sin knäckemacka, körde med bilar på oss, hämtade ett gäng böcker han ville läsa, hängde med Henke in och spelade TV-spel, kom till mig och tittade på film..och sen till slut däckade han i soffan ca kl 23.45..och sov till 9.30 idag!
Lille gubben..!
  

Sällskapssugen liten sjukling..men kvällspigg!

Jag fick en present..

Japp en riktigt bra present fick jag av en jobbarkompis!
Hon är gravid och hade innan graviditeten köpt på sig en hel Cambridge-kur, alltså kalorifattiga shakes som t ex Nutrilett.
Så nu tänkte jag göra ett ryck och se om det funkar! Kanske kan jag få drömkroppen till jul?? Hehe.
Kommer inte byta ut alla mål, det tror jag inte att jag fixar. Ett lagat mål per dag kommer jag äta, och frukt och grönsaker så mycket som jag vill. Det värsta är väl att få i mig 3 liter vatten.. 
Får se hur länge det håller!

Alfons har idag bevisat att han kan säga fyraordsmeningar! "JA MÄ ÄTA DASS"  Alltså: Jag med äta glass. Heja Alfons!
Angående glassen så..åt jag en matsked, jag erkänner. Henke kom hem helt överlycklig, hade ju hittat Ben & Jerry-glass i Tranås! Så det blev en förpackning sån förstås. Men jag behöver nog inte oroa mig att bli frestad, för jag vet någon som kommer gå i frysen och snylta flera gånger varje kväll tills den är slut..

Förresten så har astman slagit till igen. Stackars Alfons.. :-(
Nu är han rejält förkyld och astman kommer som ett brev på posten. På onsdag ska vi till Eksjö, hade bokat det redan innan men det blir särskilt skönt att träffa läkaren nu när han har besvär. 






 

Helg i Ljungby

Japp vi är hos mamma, har varit här hela helgen. Haft MYSIGT! Ätit massa gottis och pratat, så kan man sammafatta helgen!
Henke slutade en timme tidigare i fredags så vi kom iväg en timme tidigare. Så skönt! Då fick vi ut lite mer av den kvällen. Och jag som hatar att komma försent eller senare än man tänkt sig (hur sjutton kan hon vara tillsammans med Henke då tänker ni som känner honom..hehe)  blev ju nöjd.
Igår gick vi en sväng på stan. Inget sådär "halleluja moment" att gå på stan i Ljungby.. Men fyndade dock lite på Lindex & KappAhl-rean till barnen. Och till mitt kommande systerbarn!
Sen igår eftermiddag så åkte Tuva & mormor iväg på TEATER, bara de två. Det var "När Findus var liten och försvann". Tuva var eld och lågor både innan de åkte iväg och när de kom hem igen och vi fick höra allt om hur det var på teatern. Mysigt.
Snart är det dags att åka hemåt igen. Jag jobbar inte förrän imorgon natt så imorgon blir det sovmorgon. Hoppas jag. Det måste bli sovmorgon- hör ni det barnen!

Annars så längtar jag till julen just nu. Eller jag bara njuter av den här JUL-LÄNGTAN! Det är ju längtan som är grejen egentligen.
Men ser fram emot julen, det kommer bli mysigt. Och i år kan jag njuta särskilt eftersom de flesta klapparna är inhandlade eller i alla fall planerade. Underbart..!

Vi höres..nu ska vi åka hem till Aneby, ska bara dricka en kopp kaffe!





RSS 2.0