Blö

Bantningssopporna smakar bajs..
Ungefär.
Eller de smakar mintchoklad, banan, vanilj & choklad- SÅ DE BORDE JU SMAKA GOTT! Men icke. De smakar bara pulverjox. Attans, jag vill ju klara det! Att byta ut några mål om dagen iallafall! Men det återstår att se..2 dagar avklarade..får se hur det går i fortsättningen. Tänker på massa god mat..Leilas goa pajer, kakor & bullar..mmm. Har lite huvudvärk och är trött, kanske beror på socker-avgiftningen? ;-)


Våran lille kille mår inte bättre, snarare tvärtom. Han har hostat som en galning idag, haft svårt att andas och varit trött. Han blev lycklig dock när tant Sandra kom och hälsade på med en uppiggande chokladboll! :-) Jisses vad hon skämmer bort våra barn, Sandra.. Jag har lite att ge igen sen när hennes bebis kommer!
Igår kväll gav vi Alfons medicinen vid 19.30, sen gick vi in och nattade varsitt barn. Jag läste en och en halv saga för Tuva, var klar prick kl.20. Kl 20.15 kom Henke ut, och gick ut i köket för att göra i ordning te och knäckemacka. Kl 20.25 tassade en liten kille upp och stack in nosen till vårt sovrum.. Hej mamma! Hej pappa! Det var bara att göra i ordning en knäcke till honom också :-)
Sen var han helt klarvaken. Medicinen gör honom lite "speedad" när han inte fått den på ett tag, han blir även lite skakig i händerna.. Han åt sin knäckemacka, körde med bilar på oss, hämtade ett gäng böcker han ville läsa, hängde med Henke in och spelade TV-spel, kom till mig och tittade på film..och sen till slut däckade han i soffan ca kl 23.45..och sov till 9.30 idag!
Lille gubben..!
  

Sällskapssugen liten sjukling..men kvällspigg!

Kommentarer
Postat av: Linda

Lilla plutten då!

Hoppas han kryar på sig snart.

Krama honom från oss

2008-11-18 @ 22:24:56
Postat av: Marie

Kram till er från oss!

2008-11-19 @ 19:57:57
Postat av: Susanne

Lillkillen då!

Men det ser ju ganska mysigt ut där i sängen faktiskt...

2008-11-19 @ 20:39:00
URL: http://sussus.spaces.live.com
Postat av: Susanne

Förresten så håller jag med om att sådana där bantningsdrycker smakar bläsch!

Jag klarade att byta ut ett mål om dagen i..vad var det nu..2 dagar...

2008-11-19 @ 20:40:31
URL: http://sussus.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0