Med risk för att bli tjatig...

...men det är något speciellt med fredagar! Trots att jag jobbar i helgen så är det en speciell "kvällen före helg"-känsla. Love it!!
Ikväll blir det någon god fläskfilérätt som Henke kokar ihop. Plus någon smarrig efterrätt förstås.. Idol blir det väl också antar jag. Även om det roligaste är de där psykona som är med på audition i början :-)
Idag blev jag hämtat efter jobbet av familjen som hade varit på Maxi och storhandlat. SÅ skönt!! Hela kylen, frysen & skafferiet är proppfulla nu.. Det behövs, eftersom nu framöver blir det svårt med handlingen. Henke börjar ju jobba i Lkpg den 1/10. Tjoho! Blir långa dagar för honom och många lämningar & hämtningar på dagis samt mycket matlagning för mig- men shit vad det känns värt det! Ett stabilt jobb..han/vi har ju väntat i ett halvår på det. Slänger in några bilder..


En bild från i onsdags när Sandra och Markus var och hälsade på. En sån nöjd och glad liten kille han är..


Stolt stor Tuva med liten Markus.


I eftermiddags var det dags för klippning för båda barnen!! På samma ställe som vi brukar klippa oss, men det var två nya frisörer. De var verkligen jättebra med barnen! Alfons blev lite missnöjd med färgen dock.. Han sa "gul" men har ju lite svårt med färgerna så egentligen var det väl en annan han menade, för han fick spelet när han fått färgen i håret..haha.


Tuva blev nöjd med sin nya frisyr. Hon fick ett lila glitterhjärta uppe i håret men det syns nog inte på bilden.. Det allra bästa med klippningen tyckte hon var att frissan inte lockade håret denna gången! :-P

Nu tar vi helg..trevlig helg på er allihop!!

Kommentarer
Postat av: Linda J

Hej, har läst men inte hunnit kommentera. Så nu gör jag det.

Skönt för er att allt verkar ordna upp sig!

Hoppas det kommer gå bra för H att pendla, och för dig hemma. Men vill man så går det!!

Men hur blir det för dig nu, kan du forts jobba kvällar? Eller dagis har kanske öppet länge?

Förstår att du får dra ett tungt lass hemma nu, med hämtningar och så.

Fina barnen blev i håret! Alfons ser så cool ut i frisyren!!

Ha det bra!

2009-09-28 @ 09:15:40
URL: http://matildasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0