Hmm.

Jag som brukar älska att bloggsurfa. Alltså slösurfa runt bland favoritbloggar jag brukar läsa, eller hitta nya roliga/intressanta/störiga/kreativa bloggar. Men ikväll kände jag bara: Nääe! Varför?? Varför ska jag läsa om vad den eller den gör, vad den eller den gillar eller har gjort i helgen eller ätit för mat. Jag skiter i vilket, jag bryr mig inte ett jäkla dugg! Oväntad känsla.
Kanske ska fylla mina kvällar med annat än detta...skvaller, känns det som. Det känns som om jag typ gör intrång hos folk jag inte känner. För jag menar bloggar som skrivs av för mig okända personer!! 
Är det inget på dumburken kan man ju scrappa, läsa, sy, lösa korsord, ringa en vän eller något annat trevligt istället.

Jag har iallafall haft en trevlig helg, kan jag meddela. Hihi. ;-)

Trassel var en supermysig film. Och hela upplevelsen med att gå på bio är ju så speciell, härligt att sitta där i mörkret och det är värsta ljudet och att det var 3D gör det ju ännu bättre. Gårdagen var också en toppendag. Tuva & jag tog bussen in till stan för att möta Therese & Filip. Vi var ensamma på 9.08-bussen från Ekängen. Och vi hängde på låset för att komma in på Kalle P! Hehe, bra att vara ute innan lördagsruschen. Köpte inget sådär wow på stan kanske: migränmedicin, tröja till Henke som var för liten, allvädersstövlar till Tuva, lunch på ming palace. Men kul att umgås! Sen var det melodifestivalen förstås, Therese & barnen kom ut till oss och papporna gick på hockey. Tyckte att det var bra låtar igår faktiskt, de flesta! Idag har vi haft sovmorgon, Tuva har lekt med Fanny och vi har varit och hälsat på Mårten, Camilla & Rasmus. En trevlig söndag!

Imorgon: Plugg. Ska läsa den nya pediatrikboken jag fick hem i fredags! Kl 16 ska Tuva & jag vara hos skolsköterskan. Spännande!

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0