Vardag igen då...

Jahapp, måndag igen efter några lediga dagar. I torsdags hade skolan & förskolan studiedag så vi fick en ledig dag. Sköööönt! Så vi hade bestämt med syrran att vi skulle ses på Busfabriken. Tyvärr gick syrran och blev sjuk, men detta efterlängtade besök gick inte att avboka så vi åkte dit ändå. Men först åt vi ärtsoppa & pannkakor på pappas och farfars jobb :-) Mums. Dagen på fabriken var riktigt mysig också faktiskt. Trodde det skulle vara stimmigare än det var. Och det märks att barnen är stora...det är liksom inget tjat och gnat och gnäll på samma sätt som när de var mindre. Utan det är trevligt att umgås med dem!!
Tuva kan man ha riktigt roliga samtal med nuförtiden. I lördags kväll pratade vi om allt möjligt och hon tyckte att vi har alldeles för mycket planerat, och att vi inte hinner bara prata och mysa. Vilken klok liten tjej... Jag skulle vilja avboka allt vi har planerat när hon säger sådär! Förstår om hon tycker vi är stressade ibland.

I fredags tog Alfons och jag en klämdag och hade ledigt ;-) Bara fredagsstädade och hade mysigt. Sen hämtade vi Tuva och hennes klasskompis Julia, och gick hem och bakade cupcakes till fredagsmyset. Kladd och klet med olika frostings och strössel! Julia fick göra till sin familj och ta hem, det var uppskattat! Sen hade vi det obligatoriska fredagsmyset som sagt, inte så efterlängtat av mig dock eftersom vi hade ätit födelsedagstårta och annat sött i veckan...det är ju faktiskt så mycket godare med fredags och lördagsgott om man inte ätit det i veckan!! Denna veckan blir det skärpning, men hur ska det gå med så mycket fika i kylen...tårta och muffins :-S

I lördags fick vi besök av morfar & Inger på förmiddagen, de hade tårta med sig som vi mumsade i oss och sen tog en långpromenad för att förbränna :-) Sen gick Alfons & jag på bio med Therese & Elias på eftermiddagen, vi såg Lilla Anna och långa farbrorn. Mysigt!! Sen igår då så var det lite kalas för 34-åringen. Hela dagen gick åt till att baka tårtan som födelsedagsbarnet bestämt sig för att bjuda på. Det var klurigare än han trott kan jag säga! Men resultatet blev bra...trots blod, svett och tårar på vägen dit :-D

Nu återstår att se:

*hur Alfons har haft det på dagis idag, han var inte sådär pigg på att gå dit i morse. Det är lätt att komma ifrån det lite när det är så nytt, och man varit ledig i fyra dagar ♥

*om Tuva har glömt att hon önskar sig en tax...hon grät sig till sömns igår kväll av längtan till en liten TAKS som hon skriver ♥


Kommentarer
Postat av: Kusin ida

Såg på Fb hur alldeles super fin å god Henkes tårta blev, hoppas han blev nöjd till slut!

Du får krama om alla men en extra kram kanske lilla Tuva ändå behöver i all sin saknad efter en liten hund. Varför just en "Taks"?? Må så gott allihopa iallafall!!

2011-01-24 @ 15:51:48
Postat av: Kusin ida

Såg på Fb hur alldeles super fin å god Henkes tårta blev, hoppas han blev nöjd till slut!

Du får krama om alla men en extra kram kanske lilla Tuva ändå behöver i all sin saknad efter en liten hund. Varför just en "Taks"?? Må så gott allihopa iallafall!!

2011-01-24 @ 15:52:24
Postat av: Annelie

Söta Tuva... Kan inte annat än le när jag läser :)

Alltid trevligt med tårta och kalas!

2011-01-24 @ 21:41:48
URL: http://www.mammali.se
Postat av: Lisa

Tårtan var verkligen supergod! Den kommer han få göra fler gånger! Och visst är det kul med kalas, nu i vår blir det en hel del.



Jaa den lilla efterlängtade taksen... ;-) Hon har sett bilder på taxvalpar och blivit kär helt enkelt. Men det blir nog ingen taks här tyvärr, inte just nu iaf!



Kram på er kusiner :-D

2011-01-25 @ 10:47:40
URL: http://guldkornets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0