Helg i Ljungby.

I fredags efter lunch åkte vi neråt landet till mamma i Ljungby.
Det var nog sista lite längre resan innan bebisen kommer! Dels för att vi har annat inbokat men också för att det var så jäkla jobbigt att sitta såpass länge... Ont i ryggen och det bara kröp i benen. Fy! :-(

Väl där nere så var det trevligt som vanligt. Två lite lätt socker-kickade barn dock som stimmade runt i lägenheten... Hej och hå. Bit ihop och räkna till tio...tusen.

Vi hann äta lite tårta för mamma som fyller år nästa söndag, och Lars kom förbi en sväng. En liten titt på hans jobb tog vi också, min gamla skola :-) Han är lärare på möbeltapetserarprogrammet, och det var riktigt inspirerande att strosa omkring där och titta på elevernas möbler de håller på med.

Nu leker Alfons med Zelda, jag sitter och väntar på att Henke och Tuva ska komma hem från hennes kalas så vi kan ta kväll. Det blir tidig läggdags för samtliga familjemedlemmar idag! :-)



Kommentarer
Postat av: Annelie

Just det ja, Lova och Inger delar ju födelsedag :)



Det är en jobbig natt för Mira, redan varit vaken flera ggr, men jag hoppas det är som värst nu så det bara kan bli bättre... Lika bra och få det avklarat, ha det som 22 kan inte varit ngn höjdare!?!

Kram

2012-03-18 @ 22:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0