Trött tröttare tröttast!

Åh vad kul vi hade igår! Vilken rolig idé med cykelfest! Tyvärr tog varken Henke eller jag en enda bild på hela kvällen... :-( Vi var väl så stirriga att vi glömde bort. Synd att ni inte får se bild på vår fina dukning eller festfina paret Brandt. Vi bjöd iallafall på förrätt, det blev kantarell och västerbottenost-paj med sallad till. Vitt vin eller öl, damerna valde vin och herrarna öl ;-) Bubbel och snittar precis när de kom. Supertrevligt var det!

Varmrätten serverades i ett av parhusen nere vid Roxen, kul att få se ett sånt hus från insidan. Det var hos ett par vi aldrig träffat och inte heller de andra två paren som kom dit! Det bjöds på pasta och en laxrätt, mums. Efterrätten fick vi på andra sidan Ekängen, chokladmousse med solrosfrön (?) Där kände vi ett av paren. Mycket Borlänge-prat eftersom tre pers var därifrån! När vi sedan kom till själva festen var det som att kliva in på Harrys eller nåt. HÖG musik, världens tjatter och sorl, medelåldern kanske 36 ;-) Vi hade kul! Men roligast var ju "förfesterna".

Trötta idag. Barnen också. Men de har haft det jättebra hos Z med familj!! Tack igen...
Henke och jag var ganska överens om hämtmat idag. Stella behövde blöjor och barnen tyckte att vi skulle äta i stan istället för att ta med hem. Så det blev buffé på ming palace! Mycket godare än flottig pizza och så mysigt!
Nu blir det soffläge...




Kommentarer
Postat av: Linda

ÅÅÅ lyllos! Kinamat!!!!!
Mums....filibabba......

2012-10-07 @ 19:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0