Gullunge.




Stella räknar :-)
Ett, tre, tre, åtta.
Söt som socker, go och glad som kexchoklad!


:D

Det här ska jag köpa till mig själv nästa lön! Ska vara skitbra för naglarna tydligen och hålla i 2-3 veckor.



Ledig onsdag!


Alfons väckte oss i morse, påklädd och klar. Han tyckte att det var keps-väder ;-)



Vi behövde hämta ut nya salvor och krämer till Stella på apoteket, och lyxade till det med frukost på Ikea! De hade fått mycket fint på barnavdelningen och en ny avdelning för lite större barn :-)


Inte så lätt att ta kort...


Sötnos.





Prutt.

En skitkväll deluxe. Jag har väl pms...och tar väl åt mig mer än jag borde... Men varit så stressad och sur på jobbet för att vissa personer bara...grrrrr!! Gör så idiotiska saker helt enkelt. Och har trist attityd. Jag klarar inte av sånt just nu, idag.

Kom hem och skickade hem svärfar som varit barnvakt, givetvis vaknar då den minsta älsklingen och vägrar somna om. Jag som hade längtat efter ett bad...
Nyss kom han hem som varit och bowlat med sina klasskamrater. Det var visst han och Andreas, och två tjejer som jag inte vet vad de heter. Så trevligt med en dubbeldejt. Han hade INTE tyckt att det var okej om jag gick ut med tjejkompis + två killar kan jag lova.

Nu ska jag sova. Om jag kan. Ska bara störa mig på några fler saker först.

Bilder från lovet!




Från Tuvas & Celines dag på stan!


Pizzakväll på Skogslyckegatan.




Söderköpings brunn


Alldeles egen godispåse :-)











Gratis är gott.

Libero har en kampanj med Lego duplo nu, och för några veckor sedan matade jag in massa koder från blöjpaket på hemsidan.
Igår kom paketet! Och idag har Stella jättekul med sitt nya duplo :-D






Blä.



Sitter på jäkla resecentrum och är livrädd för fyllegubbarna som hänger här.
Trött som ett as! Hade legat i sängen nu om jag inte varit tvungen att jobba över för att ett pucko glömt sjukanmäla sig!!

Tjoohoo

Yiihaa vilken dag! Trött som en trasa.
Från kl 5 till kl 20 inte mycket andhämtning.

Men tacksam för roliga arbetskamrater, fint vårväder på rastpromenaden och att familjen satt i bilen och väntade när jag kom ut från jobbet!
Då slapp jag bussen (som jag dessutom missat...) och hann jag mysa lite med sötisarna innan läggdags.

Sov gott!!!

Söndag.

Sista dagen på sportlovet idag. Som vanligt har det gått jättefort!

Vi kom hem från Ljungby i tisdags kväll. I onsdags var Tuva och Alfons på flygvapenmuseet med kören och torsdagscafeet. Tuva sov sen över hos Celine och Alfons sov hos sin nyfunna vän Isabelle!

I torsdags gick Tuva och Celine på stan "själva", vilken lycka!
På fredagen klippte Tuva lugg efter att ha funderat ett tag. Det blev skitsnyggt! Sen var vi hos Anderssons på pizzamiddag.

Igår lördag firade vi farfar Sörens 60-årsdag på Söderköpings brunn. Trevligt! Sen åkte Henke, Stella och jag hem och såg mello medan Tuva och Alfons stannade kvar.

Det var det lovet! :-)
Söndag morgon nu och jag ska tillbringa hela långa dagen på jobbet!

Ljungby!

Mys hos mormor i Ljungby!






















Sovdags.

Jag kommer förmodligen somna med ett nöjt leende på läpparna ikväll, efter ett lyckat utvecklingssamtal och en kul kväll med kören!

Äntligen visar alla tester och skräp bra siffror! Lästest och stavningstest. Jag tycker det är för j*****t att barn ska jämföras, men eftersom det tydligen är så viktigt så är jag ju givetvis glad att mitt barns tester visar ett godkänt (och bra!) resultat. Övning ger färdighet.

Alla älskar inte att läsa. Men att en tjej inte gör det verkar vara ännu mer ovanligt? Att lärare jämför med andra av samma kön istället för barn i allmänhet gör mig lite förvånad.
Ja nu släpper vi det för tillfället. Vi har en son som även han är ovanlig då han ju älskar att läsa... Varför följa normen?

Sov gott! Det ska jag göra!



Onsdag

Dricker kaffe och väntar på att gå på utvecklingssamtal med Tuva och hennes lärare. Tjooohoo. För att göra en lång historia kort- jag har inget förtroende för hennes fröken överhuvudtaget.

Vi har haft en helt ljuvlig vecka med tanke på barnens humör. Inga utbrott eller bråk. Ljuvligt! De är underbara! ♡


En påhittig trollunge!


Skogsluft


Jag lyckades med macarons och det var skitkul att göra!


Killen som GILLAR läxor..!


Hittade det här roliga... Hahaha!








Måndag!

Fortfarande inget mer kräks! Tjoho :-D

Stella har gått bärsärkagång här och alla leksaker ligger utspridda på golvet. Sen sätter sig ungen med Alfons telefon och spelar, så dryg... Haha!


Jag ska ta med henne ut för lite aktivering snart. Bara väntar på att Tuva ska vakna först så vi kan servera henne lite frukost :-)


Stellas tuffa kläder som hon fick av morfar och Inger. Gillar verkligen Name it men vet ingen butik som säljer det nu! Gunilla sa att hon brukar köpa i Norrköping men där är aldrig jag ;-)


Fika (julfirande..!) med morfar och Inger. Stella fick förutom kläder en stor nalle och två lådor duplo med djur. Tuva och Alfons fick fyllda kuvert och det var poppis ;-) Då kunde de ju handla själva och surfplatta har de önskat sig länge. Alfons har sparat ett tag och nu kunde även Tuva köpa en. Alla nöjda och glada!

Nu får jag nog väcka min lilla tweenie! :-)



Söndag

Natten gick bra för Tuva! Puh..!
Håller tummarna stenhårt nu för att vi andra ska klara oss!!

Henke tog med Alfons och Stella för att komma ut ur huset, och bestämde sig för att haka på farmor och farfar till Ikea.
Här hemma äter vi isglass, läser och kollar film på plattan.










Tjoho!

Yes, kräksjukan is in the house..!

Tuva blev dålig i förmiddags (när morfar och Inger var här...) och har varit matt hela dagen. Hon åt lite middag men det gick inget vidare... :-( Hoppas natten blir lugn för henne nu! Och att vi andra håller oss friska, pliiiis pliiiis!

Igår kväll var Tuva och Alfons på disco och vi andra hade en trevlig kväll hos familjen Forsman, passade på att fira den blivande ettåringen Ellie. Gullunge!


Fina!


Henkes cupcakes :-)





Znark.

Tuva skulle komma hem direkt efter skolan och fixa lite inför disco och övernattning ikväll.
Drygt en timme sent kom hon insläntrande med tre kompisar inklusive "pojkvännen". Jag får panikångest, de är så jäkla stora!! :-O Tonårssnack och coola. Tror dom. Haha.

Hennes kille har 39 i skor, är han en förklädd vuxen? ;-)

NÄR blev hon så stor...

Gulletroll.


Älskar att mysa!

Det fullkomligt sprutar ut nya ord från den här lilla damen. Jättekul! :-D
Hon sätter ihop två ord nu också: typ Kom pappa, nää tröja osv. Tuva heter fortfarande Ova och Alfons heter Affoff. Så gulligt så jag svimmar!!


Städa.

Henke tog med alla barnen för simträning och bad :-) Jag passade på att städa nedervåningen ordentligt. Plockat och skrubbat med citron-såpa, mmm. Värsta fräscht!

Nu är barnens väskor packade och kläder är framlagt. Jag älskar att planera och förbereda. Tyvärr är det även det som får mig att må pissdåligt- när jag inte hinner allt det som jag vill! Men nu (just nu) är jag i fas.

(Fråga mig om en timme om jag är i fas då! ;-) )




Tjohej.

Lördagen är här! Skönt.

Inatt har alla sovit ganska gott faktiskt?! Synd bara att kl 6 när vi fick Stella att somna om, ja då vaknade Alfons & Nils och lekte "elefanter som steppar med betongklumpar på fötterna". Det var mysigt att ha nattgäst dock och särskilt när det är en väluppfostrad gosse, haha ;-)

Maja mår bättre idag så det blir lite firande av Gunilla i eftermiddag/kväll trots allt, kul! Bowlingkalas, haha. Sen skulle de visst även bjuda på vin och mello-mys, mycket trevligt :-)

Trevlig lördag!


RSS 2.0