Ute i svängen!

Jomenvisst det här kan jag gärna göra till en vana. Gå ut och käka med goa tjejer ett par gånger i veckan!

Ikväll var det vi i babysången som var och käkade på Tapas. Sanslöst god mat, ojojoj. Och trevligt! Vi pratade väldigt lite om våra barn faktiskt, det brukar ju bli så annars. Men det var allt mellan himmel och jord...vi är alla ganska olika så snacket hoppar mellan olika ämnen! Tiden går ju tyvärr för fort när man har roligt. Men vi säger stort tack till vår sångledare E som föreslog detta och tog det från sin (jobb)budget. Det enda vi betalade var alkoholen ;-)

Nu är det natti natti. Packning som gäller imorgon!! Och så ska jag följa med Alfons till skolsköterskan också :-)


Myskväll!

Varit på restaurang ikväll med bästa tjejerna från jobbet!! För jäkla synd att vi aldrig kommer jobba ihop mer, vi fem. Två jobbar kvar, två är på andra ställen och jag är mammaledig och vet inte var jag vill ta vägen när det är dags att börja jobba igen.
Vi hade en toppenkväll i vilket fall, och vansinnigt kul när vi jobbade ihop!!


:-(

Lilla pluttan då, 40 grader nu ikväll. F*n vad jag avskyr när barnen är sjuka! Man vill ju bara att de ska må bra! :-(


Sjukling.

Tuva kom hem från handbollen igår kväll och kände sig hängig. Ledarna hade frågat om hon inte mådde bra, för hon var inte på hugget som hon brukar! Tog en temp och hon hade 38,4. Skapligt dåligt samvete vi fick som skickar vårt barn att sporta med feber...men varken hon eller vi hade ju märkt något innan.

Idag har vi slappat. Spelat spel, vilat, sett på tv, fikat! En mysig dag förutom att hon är sjuk då... Hoppas att hon blir frisk snart och att vi andra får hålla oss pigga och friska, hoppas hoppas. Det första Tuva sa när hon hörde tempen 38,4 var: kan vi inte åka till Sälen nu?!? :-( (vi åker på lördag)


Kalas!

Vi hade ett jätteroligt sexårskalas igår!!
Det var kanonbra att ha det i gympasalen :-) Alfons var nöjd, gästerna var nöjda. Alla hade kul: de åt bullar och kakor så det sprutade ur öronen, dansade loss till musiken och lekte som galningar med allt kul som finns i en gympasal. Henke och jag hade också skoj!!
Stella hade myskväll med Carro och Teo ;-)

 

  

 


Sorg.

Sorg i familjen, lilla hamstern Puff somnade in häromdagen :-(
Tuva är SÅ himla ledsen. Hon skulle ta ut honom och gosa med, när han låg helt stilla i sitt lilla hus.
Sorgligt. Det är nackdelen med att ha husdjur!!


Stella.

Stella vill inte sova middag ;-)
Och Stella rockar loss med maraccas-ägg på babysången :-)



Yes.

Jaaa nu är det snart dags för lite Lisa-tid. Nästa vecka ska jag träffa bästa tjejerna från jobbet en kväll, och babysångstjejerna en kväll! :-) :-) :-)
I SO need it.
Vi höll på att smälla av idag när babysångsledaren föreslog att vi skulle ut och käka och "hon" betalar! Hon har liksom ett konto för såna saker. Fem trötta och glåmiga mammor med sömnbrist fullkomligt jublade, tjoho vi ska piffa till oss och få gå ut och umgås bara vi :-)


Alfons 6 år!!!

Grattis prinsen! ♥


Sötnos.

Alfons till mig och Henke:

Vad glad jag är att ni två träffades.
♥ ♥


Förändring.

Man kan inte förändra nån annan än sig själv, är det inte så?


Glad-bilder!


:-(

Feber, ont i ryggen, inget tålamod, arg mamma, sur fru.
Skulle träffat Kristin ikväll, fick ställa in det också :-( =inte gladare direkt. Bad hair day, fnasig hy, tråkiga kläder. Snart dags att fylla år, lider jag av en trettioettårskris?? Känns som om jag förfaller medan min man är på topp! F*n inget kul!


Trist :-(

Hade SÅ sett fram emot en förmiddag med Carro. Kaffe, bullar och massa prat!
Men sen igår kväll är min rygg helt fel, fast jag har haft ont ett tag. Vet inte vad det är... Det gör ont oavsett om jag sitter, ligger eller står. Så jag var tvungen att avboka fikadejten. Skit!!
Bäddar ner mig med Stella nu istället...


Skratt.

När vi var på maxi sprang vi på en klasskompis till Henke. När vi satt i bilen sa Alfons: Var det sådär han såg ut, A. Det trodde inte jag.
Henke: Nähä hur trodde du då?
Alfons: Jag trodde liksom han skulle vara lite cool.

Haha!


Tråkig dag.

Det maler och gnager. Tråk tråk tråk.
Det regnar. Jag har ont i ryggen. Stella gråter så fort jag vänder mig om. Tuva och Alfons bråkar och tjoar och stimmar och skrattar och skriker med Ester och Alex. Jag får skavsår i öronen. Får sms från Henke att han blir sen, kommer hem halv sju istället. Middagen ska lagas. Läxor ska tjatas om. Kläder som ligger i tvättmaskinen ska hängas. Försöker hinna måla naglarna, svårt med bebis som ska bäras. En nagel i taget under hela dagen, är uppe i fem nu.
Ååååå snark...

Men. Jag tänker mig in i situationen att jag står och väntar på bussen i detta regnväder istället. Jag har jobbat sen kl 7 i morse och ska nu hem och göra alla kvällsbestyr. Klockan är snart fyra och jag vet att det tar en timme innan jag och trötta barn ramlar in i hallen hemma.

Jag har det ganska bra trots allt. Jag är visserligen trött som ingen concealer kan dölja, och nerverna ligger utanpå kroppen och vibrerar.
Men jag har det som får vara hemma med vår lilla skatt! ♥


Tjuvlyssnat.

Tuva och hennes kompisar M och O.

M: min pappa fyller år imorrn, han fyller 39!
O: oj vad lite, min pappa är 46. Hur gammal är din pappa Tuva?
T: han är 35. Och mamma är 30.
M och O: guuu vad unga dina föräldrar är Tuva!!

Jo man tackar.


Skryt.

(Jag vet att ni vill se dopbilder, det kommer :-) )

Kan ni inte ta lite skryt från en mamma, så får ni stå över detta inlägg.
Jag är så löjligt stolt över våra stora barn. Alltid, givetvis. Men det är så extra roligt att se hur de växer efter att ha presterat något som de själva tycker är "wow"!

Alfons och hans innebandylag vann årets skolinnebandy i collegium!! Av alla förskoleklasser som var med så var det deras lag som tog hem hela skruttet :-)

Tuva simmade skitbra på simtävlingen i veckan! Hon vann sitt heat i bröstsim, kom tvåa i ryggsim och fyra i crawl :-)


RSS 2.0