Litet inlägg..

Här kommer ett livstecken från oss!
Händer så mycket så jag hinner inte blogga. Men jag vill & ska försöka få mer tid tlll det, lovar!Killen som har 38,2 & ont i örat idag. Säger han ibland, men frågar man så har han absoluut inte ont i örat ;-) Men han går och pillar i det hela tiden.


Och tjejen som försöker muntra upp sin lillebror! Funkade rätt bra!


Dagen har varit lugn. Och..lång. Klockan är ca 15 och vi har hunnit med allt och lite till. Alla sysslor är gjorda, såsom matlagning, tvättning, sanering av kök efter måltider, bäddning, blöjbyten mm.
Och förutom det har vi sett på barnkanalen & film (spöket Laban), byggt superlång järnväg i vardagsrummet, spelat Bamse-memory & lekt att Alfons mjukishaj var en övergiven hajbebis som måste skötas om av två små barn och bäddas ner i Alfons säng.
Ja en dag hemma går ganska fort! Och är som ni märker väldigt mysig ♥

Nu är glada julen slut, slut, slut..

Och nyår, trettonhelgen osv. Så god jul & gott nytt år på er alla, lite sent men bättre sent än aldrig!

Idag har vi städat ut det sista av julen. Ja någon gardin hänger kvar tills vi vet vad vi ska hänga upp där istället, är trött på den som hängde innan. Men nu är julen borta och det känns som vanligt ledsamt och skönt samtidigt!
Har haft sällskap av grannarna halva dagen och sugit ut det sista av julen. Spelat julmusik och käkat saffranskaka :-)
Tuva är just nu hemma hos sin kompis Alma och leker för första gången. De skulle visst leka med Barbie och fika, mysigt värre!
Alfons och jag ska strax dra igång med middagen, ikväll blir det köttfärspaj. Våran buse har blivit väldigt intresserad av att vara med i köket och vill hjälpa till med ALLT. Kul, hoppas det håller i sig så har vi kanske en kock till i släkten. 
Nästa helg blir det bröllopsfest i Lkpg, det ska bli superkul.


Ett litet torftigt blogg-inlägg blev det idag iallafall, hoppas ni blev nöjda nu. Hehe. 
Hinner tyvärr inte nu men en annan dag kommer bild-bomb från allt kul vi gjort..!RSS 2.0