Påsk påsk

Påskafton på jobbet igår och det var riktigt trevligt. Lite skador och fördröjning i arbetet så vi inte hann med någon rast, men annars var det bra. Jobbade med Åsa, vi är annars på olika avdelningar så det var kul. Hundra år sen vi jobbade ihop i hemtjänsten...

Henke hade fixat påskmat och fika. Vi kunde sitta ute och äta, världens sommarkänsla.
Barnen fick fallskärmar i påskägget :-)

Tuva och Alfons följde med farmor och farfar hem, och snart ska vi åka och hämta dem och få lunch. Trevligt!
Lite senare i eftermiddag ska vi till familjen på Lökvägen, det var jättelängesen!! Vi har inte mer än hejat och hörts på sms sen vi var i fjällen tror jag...

Ha en bra PÅSKDAG :-)


Zzz...

Var hemma från jobbet vid kvart i fem. Så Himla. Trött.
Får man säga att man verkligen inte gillar att gå upp tidigt?! Jag är inte skapt för det! Jag har alltid varit morgontrött, i hela mitt liv!

Jessica och jag tog varsin stor mugg med kaffe när vi kom dit och sen gick hela dagen faktiskt ganska så fort. Har löjligt ont i mitt knä, men det förtränger vi :-)

Nu har vi ätit grillat som Henke fixat och lite senare blir det någon slags chokladkaka som han bakat. Mmm! Vet inte alls hur han har hunnit med det, men men.

Peppar mig själv för en tidig morgon till... Det går säkert bra, bara man kommer upp och iväg.


Några gamla bilder från i veckan!


Glad påsk!

"Alla" gick på ledigt och jag började jobba kl 13 idag! Påsk eller jul, midsommar eller pingst. Min arbetsplats sover aldrig!

Såhär gulliga bilder fick jag skickat till mig från Henke och från Elisabeth. Söta! Alfons ville inte vara utklädd. Han fick visst godis ändå, av Tuva :-)

Sov gott! Klockan ringer 5 imorgon!

Måndag.

Måndag på påsklovet.

Superglad över att Tuva är lite piggare idag! Nu vänder det nog. Hon var till och med hos Celine en liten stund förut, och satt ute på framsidan när vi fikade.

En aning piggare efter fem timmars sammanhängande sömn inatt också! Fatta!

Alfons har haft en mysig stund med farmor på bio!

Jag har ont i mitt skadade knä men det verkar inte vara så illa som jag trodde först!

Det är sol. Underbart.

Idag lite mer positiva tankar än de senaste veckorna.Stella ska börja på förskolan Ekorren! :-)

Uppdatering!

Nu var det visst ett par veckor sedan jag skrev här! Tiden går fort.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att det har varit och är riktigt jäkla skitjobbigt. Efter Alfons blivit frisk blev Tuva sjuk igen- feber och streptokocker. Och dagen efter det fick Stella vattkoppor och därefter Tuva. Under de senaste veckorna har alla varit förkylda, hostiga, haft hög feber, huvudvärk, växtvärk, klåda omvartannat och vi har snittat på tre timmars sömn per natt + oron för barnen + försökt jobba/plugga= blivit halvt deprimerade på kuppen.

Har överlevt på små fina stunder! Och det var mysigt när mamma var här.RSS 2.0