Torsdag!

Hej hej. Idag är jag inte människa... Stella håller på med sina dumheter fortfarande, att vakna runt kl 3 på natten och inte somna om. Inte alla nätter tack och lov..! Men alldeles för ofta! Jag blir snart deprimerad. På riktigt...
Hoppas verkligen att hon sover bra i helgen. Snälla snälla gör så att hon sover då... Henke ska nämligen iväg då.

Nähä jag hade visst inte mer tid nu, ska på samtal i skolan med Tuva och hennes lärare. Det är inget stort eller allvarligt... så varför känns det som att gå och få någon slags dom?
På lördag är det simtävling för Tuva! Så himla spännande :-) Gör hon bra ifrån sig på den har hon stora chanser att få gå upp i tävlingsgrupp efter jul sa hennes tränare!!
Bästa Tuva!! ♥


Alfons 7 år!

Längtan!

Åh jag är lika förväntansfull som Alfons tror jag. Älskar när barnen ska fylla år..! Man ser deras längtan i ögonen. Jag sa godnatt och hejdå till sexåringen ikväll, för imorgon bitti är det en sjuåring jag kramar istället! :-D

Nostalgisk och sentimental:
För 7 år sen hade vi nyss åkt upp till förlossningen, och sen föddes han kl 3.08. Lilla prinsen! ♥
Vår tänkare och filosof. Empatisk och känslosam. Lurig med glimten i ögat. Vinnarskalle och sämsta förloraren ;-)
SÅ omtänksam.

Orka!!

Har inte tid att blogga! Återkommer mer när jag har tid och lust :-)

Lördag idag, tråååååkig dag. Och imorgon är det Fars dag. Den där dagen som barnen firar, men tyvärr inte motsvarande för Mor? I år får barnen jättegärna fixa något till Far, men på eget initiativ. För Mor tycker att hon också förtjänar att uppmärksammas på sin dag och tänker därför inte lägga två fingrar i kors.


RSS 2.0