Måndag

Dom här söta bilderna fick jag av mamma i morse när jag var på jobbet 😍 Så mysigt att ha sovmorgon med mormor tyckte Stella!

Laga middag...går rätt så bra med smörgås och te va?

Den här dagen har varit...lång. Sömnbrist. Intensivt på jobbet, trötta busiga barn, tröttsamma kommentarer från folk, ja osv. Helt sjukt vad inskränkta en del är!
Det kommer bli en lång månad...
Helgen var iallafall mysig 😍

Mamma hade tvättat pengar 😂💵


Fredag!

Ja men då var det dags att stryka julgardinerna!! 🎅🏻 Inte min favoritsyssla att stryka, men what to do 😄 på söndag är det första advent!

Ny bild på Alfons och hans taekwondo-grupp, visst ser han glad ut 😄


Alfons 10 år 🎈

Han var supernöjd med sin dag ❤️🎉🎁


Torsdag

Torsdag idag, eller?! Har jobbat natt i veckan och gick av i morse, vet knappt vad det är för dag 😊 eller tid på dygnet heller för den delen.
Har haft ett par riktigt sköna jobbnätter, visserligen många patienter men dom har mått ganska bra, och himla trevliga arbetskamrater 😍

Personalrummet var fyllt av choklad och fikabröd från tacksamma patienter, studenter som slutat och en kollega som går på mammaledigt 😛

Jobb-selfie! ✌🏻️🏥💊💉 skapligt pigg för att ha varit vaken x antal timmar!

Nu återstår det att se vad vi har i kylen så jag kan koka ihop någon kvällsmat. Henke jobbar sent och kommer efter 18 någon gång. Tuva tränar, Alfons städar rummet och Stella är utanför med sina kompisar- dom gick ut med reflexvästar och ficklampor 😊


Lördag

Då var denna lördag snart slut, gäsp 😴 Det har varit en bra dag. Det var soligt ☀️ bara det liksom 😉
Morfar och Inger kom med tårta och present till Alfons.

Sen åkte jag till jobbet 🏥 Det var en lugn kväll kan man säga! Jag som hade ställt in mig på stress 😂
Tio patienter (som mådde bra efter omständigheterna) på sju personal, helt okej va? Jag slutade tidigare och blev hämtad, kom hem över en timme tidigare än planerat. Såååå guld värt ❤️
Imorgon kör jag morgonpasset och slutar kl 15 👍🏻 då ska vi åka och fixa det sista till vår prins 👑 som fyller år. Lite ballonger, god frukost och så.
Godnatt! 😘😘😘


Fredag

Äntligen fredag. Jo tack 😬
Tyvärr jobbar jag i helgen men det känns okej. Lite stressigt på jobbet nu pga att det är många patienter plus att det är personal som är sjuka. Gillar verkligen mitt jobb, men mest när jag känner att jag har tid att göra det jag ska... Sen jobbar jag på att inte vara så himla duktig jämt. Det är verkligen en fälla. Fick höra att jag är en sån som kommer bränna ut mig, "du måste inte göra allt vet du" joooo eller va inte..?!
Jag har fruktansvärt svårt att lämna saker ogjorda på jobbet även om man säger att någon annan kan göra det sen.

Imorgon fm kommer morfar o Inger och firar våran kommande 10-åring 🎂 Tänk att han är så stor 😍

Nu ska jag natta barnen och mig själv 💤 Henke är ute på galej, får se när han dyker upp!


Söndag och fars dag

Fy vad den här helgen gick fort. Alltså något fruktansvärt!! 😳😱😫 Fy.
Nu väntar en lång jobbvecka med en dag ledigt bara. Men, förr hade jag såna veckor varannan vecka! Nu är det bara var sjätte 😇 Så vem är jag att gnälla liksom. Det gnälls tillräckligt mycket!

Oj får se om detta gick som det skulle nu 🙈 Jäkla app.
Det ska iallafall visas några bilder från senaste två veckorna typ 😊
Tjingeling!!


Onsdag

Höstlov ❤️
Alltså hur underbart!! Två semesterdagar och nio dagar ledigt 😉
Gårdagen gick snabbt, fast vi gjorde ingenting. Eller jo, vi pysslade och spelade. En umgås-dag. Jag är fortfarande förkyld och igår var jag så himla trött. Idag har jag en aning mer ork 👍🏻
Tuva har ett jobb att sköta, hon är för andra gången kattvakt åt en familj som är bortrest. Perfekt jobb 🐱 och gött med lite extra pengar tycker Tuva!

Alltså jag gillar inte den här nya blogg-appen. Jag vet inte hur man får bilderna där man vill ha dom 😡 Vill inte ha alla längst ner!

Idag snöar det ❄️🌧 Snöblandat regn. Stella blev överlycklig i morse och ville ut och bygga snögubbar 😂
Tuva har såå trååkigt. Inga kompisar hemma. Jag fascineras över dom som åker utomlands varje lov och mer därtill, undrar hur dom har råd och framförallt hur har dom semesterdagar!
Alfons och Stella verkar iallafall vara rätt nöjda med att gå hemma och skrota 😊


RSS 2.0