Härliga fredag.

Sällan som fredagen varit så efterlängtad för min del! Haha, det är så tuffa dagar på vårdcentralen må jag säga. Mycket att lära sig och komma ihåg, särskilt när jag är på provtagningen. Då är jag lite nervös...det är ju så superviktigt att allt blir rätt, och de ger mig så stort ansvar att jag får smått panik!! Men det är SÅ roligt! Ta blodprover och analysera, föra in allt i journaler i datorn. Många olika patienter. Kul :-D Nu är äntligen Alfons frisk, idag var han på dagis igen efter en vecka. Det hade gått bra, men visst var han trött efter en heldag. Och inte bara han är trött, jag med och den lilla morgontrötta tjejen också. Vi är inte vana vid att gå upp fem, halv sex- och det borde inte vara lagligt att göra det heller!!

Regnig dag.

Ja idag kan man verkligen säga att regnet har öst ner, och det har gjort det hela långa dagen. Helt okej, eftersom jag varit hemma med Alfons idag och inte behövt gå utanför dörren. Tuva har åkt med Linnea både till och från skolan, så himla snällt.

Alfons har som sagt blivit sjuk igen, och det är bara några dagar sen han blev pigg efter förra omgången. Igår när jag hämtade på dagis sa de att han varit trött, tungandad och lite ledsen. När vi kom hem hade han rätt jobbigt med andningen så då fick han mer astmamedicin och framåt kvällen hade han 38 graders feber. Såå tråkigt att vara hemma från praktiken men vad gör man??? Jag är ju gräsänka i veckan, Henke är på Åland på kurs så det var ju bara att vara hemma. Tycker SÅ synd om våran lilleplutt. Är han väldigt hängig imorgon får jag ringa VC och rådfråga. Hans hosta låter för bedrövlig, sen sägar han själv att han har ont i öronen också...

Praktiken ja, den måste jag ju säga ett par ord om. Det är roligt!! Vårdcentral är absolut något jag kan tänka mig i framtiden, och lite mer utmanande än att jobba på ett äldreboende- inget ont om det för jag tycker det är roligt också.
Det är inte så ofta de sitter såhär! Men storasyster gillar att pyssla om lillebror när han är sjuk :-)
En gräsänke-kväll! Först blev det några barnböcker och när barnen hade somnat blev det en tidning, en kopp te, en ballerina pepparkaka och så mobilen i högsta hugg. Den lilla söta voodoo-dockan fick jag av Annelie. Hon köpte en sån till sig som jag tyckte var så cool- och så hade hon köpt en till mig också!


RSS 2.0