En regnig tisdag.

Nu har det fallit på plats, födelsedagspresenter till lilla stumpan. Puh! Höll på att bli helt nervös där ett tag. Men det hon allra mest önskar sig är ett hejdundrande kompiskalas!! Så det ska vi ju ordna förstås :-) Hon var superglad när hon delade ut inbjudningarna. Det ska vara discomusik, lekar, glasstårta & läsk- det har hon bestämt! Och helst ingen lillebror med på kalaset... ;-)Jag & grannen på väg till maj-festen med rött som tema :-) Hade inte ett enda rött plagg i garderoben som inte var en luvtröja! Men det hade Marie som tur var...


Första grillningen och det var ju sååå gott...


Tuva sjukling med spel och Piggelin.


Vi hade en söt liten snickare hemma en dag! Oj vad han grejade. Fanns inte en skruv som fick vara ifred...


Tossiga kossor på betessläpp!


Det var jättekul tyckte både vi och barnen! Tyvärr vägrar våran son ibland att vara med på bild men Tuva är ju precis tvärtom :-)


Hon är till och med en sån linslus så hon ser till att hålla sig framme när tidningen är där och plåtar...kändis!


Två små rara pojkar- Elias & Alfons.


Tårta! Det är ju några som fyller år snart.


Och...blååås! De blivande sexåringarna.


Här skrivs det inbjudnngar!


Så, där fick ni några bilder att titta på. Idag har det fötts en ny liten släktmedlem...!! Väntar på mer information om det :-D På återseende!
Tisdag.

Liten lista över dåliga saker just nu:

*Tuva har varit sjuk alldeles för länge. Fast nu är hon inte sjuk längre, men har ordinerats vila av doktorn för att återhämta sig.
*Jag kan inte ha mina linser längre! Ögonen grötar ihop sig när jag tar ut dem, men det känns bra när jag har dem i. Vad 17 kan det bero på?? Jag har ju hämtat ut några par som nu bara ligger. Har inte råd att köpa nya just nu heller. Skit!
*Det är apmycket telefonsamtal som ska ringas och papper som ska skickas in och lämnas till diverse ställen och skolarbeten som ska skrivas och blllluuuääää.
*Det här majvädret är ju pinsamt! Jag ville ta vinterjackan i morse men vägrade, principsak. Men det hade behövts, för jag frös så jag hackade tänder.


Det börjar närma sig 6-årsdag här i huset! Otroligt!! Lilla plutt.

Det är bara ca två veckor kvar och halva släkten ringer och tjatar på lilla snuttan vad hon önskar sig, och vi med för den delen. Det hon har klämt fram är:

*Väckarklocka- morfar & Inger har bokat det.
*Hål i öronen- ???
*Pet shops- meddelat kusin Matilda.
*Klänningar- också meddelat kusinen. Och vi har köpt en. Det behövs fler nu till sommaren!
*Pyssel- går ju alltid åt.

Sen så har vi köpt några småsaker som vi vet att hon gillar, en skiva bland annat. Men det blir ju svårare och svårare för varje år! Jag frågade henne nu ikväll och sa att morfar kommer ringa imorgon och fråga så är det något mer du önskar dig? "Jaaaa du mamma..." blev svaret. Okej :-) Det är ju inte svårt att köpa till henne, det är inte det. För hon älskar ju allt som är fint, gulligt, litet, rosa, bling-bling, pyssel, musik, spel, böcker, Kitty osv. Men man vill ju hitta DET DÄR. Kanske någon upplevelse istället? Börja samla på något? Pengar på kontot..?


RSS 2.0