Natt

Jaa dessa sömnlösa nätter. Jag börjar vänja mig, på något märkligt sätt 😄 fast ändå inte. Det är sjukt frustrerande att vara helt slut och färdig på eftermiddagen o kvällen, så man bara längtar till sängen. Och sen när man äntligen får gå och lägga sig...nej då kan man inte sova. Som sagt, sjukt frustrerande... 


Good enough is fine! Eller hur?? Det räcker. Man gör så gott man kan! Good enough is fine. 


Lördag

Alfons hade sin efterlängtade gradering i taekwondo idag, han klarade grönt bälte! Så duktig ❤ och det var dom allihop, bra kämpat även om det var tufft. 

Jag tog en promenad ner till sjön precis innan solen gick ner, så fridfullt och fint. Försöker tanka energi när jag får tillfälle. 

Sen hade vi en riktig ät-kväll med massa plock och sen efterrätt o snacks till mello 😍

Nu ska jag gå och lägga mig och det är ju skönt att slippa lägga sig ensam! 


Måndag

Skriv inläggstext 

Väntar på bussen till jobbet. 

Misstänker att det kommer bli en stressig kväll med många patienter och inte så gott om personal... kände mig stressad över det, men samtidigt känner jag mig peppad. Det kommer gå bra! Jag är ju inte ensam där 😊 Ingen är oumbärlig heller, vi är ju ett team. När jag tänkte så kände jag mig plötsligt lugn.

Lite frukost för tre i morse. Tuva har ont i halsen och är hemma från skolan idag. Hon har nationella prov senare i veckan så bättre att vila nu och förhoppningsvis kunna gå på proven!


Mys 💕

Stella läste saga för sin "Markus" 😂 


RSS 2.0