Åter i vardagen.

Jaha, åter i vardagen efter semestern. Vi hade det superhärligt! Ska lägga in bilder när jag har lite mer tid 😊 dags att sova strax. 

Helt sjukt,fortfarande förkyld. Hostar hostar hostar. 

Jag gjorde honungsvatten och gick upp o la mig i sängen tidigare ikväll, var helt slut. Då kom Tuva upp med denna fina bricka med gottis ❤omtänksam! 

Henke skickade bild på vår lilla delfin som älskar simskolan 🐳 


Lördag

Fy, jag har sjukt ont i halsen. Har haft det i flera dagar men mest på nätterna, idag har jag dock haft det även på dagen. Vaknade tidigt i morse av att halsen värkte och örat sprängde 😢 Blir det inte bättre imorgon får jag väl uppsöka jourcentralen...


Var ute i backen en stund, det var vad vi orkade med 😊 Verkligen jullovsläge. Fast Tuva var ju morgonpigg och hurtig, hon simtränade i morse 👍🏻


Tv'n har flyttat in i sovrummet, lite mysigt faktiskt. Tänkte se på Stjärnorna på slottet nu och dricka lite varmt ☕ 


Fredag

Så skönt med långhelg! 😍 underbart. 

Nu har barnen vänt på dygnet något så fruktansvärt, så jag undrar hur det ska gå på tisdag när vardagen rullar igång 😂 haha men det får gå helt enkelt!
Kan inte förstå att det är dags att välja skola till Tuva nu i januari. Till högstadiet.
Så sjukt alltså 😱 


Jag, Stella och Alfons var på busfabriken med Jessica och pojkarna idag. Mysigt att ses ❤ det är svårt att få till det men vi måste bli bättre på att ses med barnen, dom trivs ju så bra ihop.


När vi kom hem lagade jag oxfilépasta med sallad, mums. 

Dock fick jag ont i magen efteråt eftersom jag inte ätit pasta, bröd osv på en vecka ungefär. Vad snabbt kroppen vänjer sig! 
Ska bli bättre på att äta laktosfritt och mindre mjöl då jag märker att jag mår bättre utan 😀 Jobbiga ärftliga ibs-mage 😉 
(OBS egenställd diagnos 😂) 
Iallafall så går det att hitta många recept utan mjöl osv. med tanke på att lchf fortfarande är poppis! Västerbottenpajen häromdagen t ex var helt glutenfri och lchf-vänlig 😊

Nä nu ska jag se något på tv eller läsa några sidor innan jag somnar. Givetvis har också jag börjar se Skam- den nya norska ungdomsserien. För att jag är så ungdomlig menar jag 😂 Det blir nog något avsnitt ikväll. 

Var ute på en långpromenad i kylan tidigare ikväll, SÅ kallt ❄ men verkligen skönt. Kommer somna gott! Förhoppningvis 😊


2017!

Hej och välkommen 2017 ✨

Såhär fin var min nyårsfrisyr på jobbet! Som Tuva hade fixat ❤️

Vi hade ganska mycket att göra men kunde iallafall sitta och äta vår nyårsmiddag 😊 Vi hade knytis, jättegott alltihop och ett trevligt gäng var vi.

När jag kom hem från jobbet spelade vi Lasse-Maja och åt dessert. Och så gick vi ut kl 00 och tittade på tjusiga fyrverkerier och skålade i Pommac 🍾😄 alla var vakna, även Stella!

Häromkvällen sov barnen hos farmor o farfar och vi gjorde Västerbottenpaj och åt lite smått o gott. Välbehövligt med egentid. Det går ju lite upp och ner!
Kärlek är väl som motion, man kan inte lita på sin grundkondition utan man måste ta sig till gymet/ut och jogga/lyfta tyngder. Kärleken behöver sin tid också. Vem sa att livet är en dans på rosor 😉 Allt ska man jobba med.
Sen har vi en underbar fyraårig glädjespridare som också tar mycket kraft, hon är otroligt...intensiv. Hon är aldrig tyst. Det är show och musik och ramsor och tjo o tjim. Dramaqueen deluxe. Hon är fantastisk, sjunger jättebra och är skärpt, hon kan snart läsa och skriver så smått (men ibland vill jag stoppa i öronproppar ❤️ och bara önskar att hon kunde sluta konflikta med sina syskon 😘)


RSS 2.0