Tisdagen.

Igår var jag med i klass 2C hela dagen! Både Tuva och jag tyckte det var himla roligt. Det är en härlig klass faktiskt, visst att det väsnas lite när det är dags att gå ut på rast. Och visst blir det små konflikter ibland. Men det stoppar innan det drar iväg och blir något stort! Jag blev glatt överraskad av att se hur stor koll de två pedagogerna (en lärare o en fritidspedagog) har på barnen. De har stora öron så att säga, hör om det är något gruff på gång. Gillar också att det inte är så uppdelade gäng! Alla kan leka med alla :-D Det var en kul skoldag och jag kommer vara med i höst igen.

Efter skolan åkte vi till busfabriken! Jag, Stella, Tuva, Maja, Frida och Mirjam :-) Det var en hit även för de små tjejerna, som busade och lekte med full fart i tre timmar. Tuva och Maja som sov över, hade energi kvar och såg på 3D-film och käkade glass till 22.30.. Stella missade det för hon somnade som en stock strax efter 18.30! Och sov till 7.15 i morse! Kanske kan åka till busfabriken minst en gång i veckan framöver ;-)

Nu har vi käkat frukost och väntar på att Alfons ska komma hem. Han har sovit hos Alex inatt. Skönt med studiedagar! Idag ska vi försöka hinna med att inhandla 9-årspresent och ta en kaffe med Carro och Z.
Hejsvejs!!


:-)

Galet fyllda dagar med roliga saker..! Och underbart väder. Man blir så glad. Men trött ;-)
Efter fredagkvällen/nattens flytt och intagande av skumpa var jag helt färdig igår kväll. Så efter middag, rosé & lite mello hos Dahlstens orkade jag inte se färdigt finalen när vi kom hem. Måste varit första gången! :-) Men det var ju en bra låt som vann! (hörde jag efteråt)

Flera ofattbart sorgliga händelser här i närheten senaste veckan och det känns tungt... Alltså på allvar så måste man leva NU. Och försöka sålla lite, vad som är viktigt och inte. Det är inte värt att gå och älta saker som hänt, eller nojja för saker som man ändå inte styr över. Man får försöka göra det bästa av det man har, och njuta av saker i nuet.

Vi har haft det toppen med fina vänner de senaste dagarna. Heldag med lek, flytt & rosa skumpa, spontangrill & mello, söndagskör med glatt gäng & roliga sånger...och allt gör mig glad :-)

Nu får vi se hur det går med lilla Stella bus och hennes sovtider, de var knas redan före den här tokiga helgen. Hon vet inte riktigt när och hur mycket hon vill/behöver sova, håller väl på att vilja ändra om till endast en sovperiod på dagtid! Wish me good luck med det :-)

 

 


Uppdatering!

Hej bloggen!
Det har varit fullt upp!

Alfons har börjat fotbollsträningen, två dagar i veckan. Kiosken vid fotbollsplanen har öppnat och det kan ni ju gissa hur poppis DET är. Simningen har slutat och båda två fyllde på sina märkessköldar med nya fina märken! För Tuva finns det inte många kvar att ta...
Vi har varit på kosläpp, och studentorkesterfestivalen med Anderssons :-)
Tuva har haft en skoldag i gamla Linköping, lite pinsamt att vara gammaldags klädd men inte sen när hon såg alla gammaldags kompisar ;-)
Stella har fått ettårsvaccinet och blev lite gnällig och småfebrig. Hennes kurvor planar ut och hon är nu 73,5 cm och väger 10,9 kg.
Igår var det mysig trädgårdskväll på skolan med försäljning av plantor och saker barnen tillverkat, och skolkören sjöng i kyrkan.
Fått en påminnelse om hur skört livet är och hur viktigt det är att ta vara på varann och leva NU...

Imorgon är det fredag! Får finbesök av Frida och Mirjam på förmiddagen och på eftermiddag/kvällen ska vi hjälpa Carro, Teo & Z att flytta! Skittråkigt att de flyttar, men det är ju iallafall inom "byn". Vi hjälper till med flytt av möbler och de bjuder på middag & skumpa: bra deal?! :-)


Stella 1 år!! <3


RSS 2.0