Imorgon..

..smäller det. Henke börjar på sitt nya jobb! Och han är skapligt nervös, hihi. Han känner väl att han har lite att leva upp till efter att blivit vald av så många sökande. Men jag tror att det kommer gå galant för honom!
Nu kommer han jobba 7-16 måndag till fredag. Sköna tider! Imorgon, på tisdag & fredag blir det dock inga sköna tider för barnen som får gå heldagar på dagis eftersom jag jobbar samma tider som Henke. De är ju vana vid 9-14.. Men tre dagar ska väl gå bra. Är glad att de inte går de tiderna jämt faktiskt!

I fredags
Var ju Tuva & jag och käkade med två arbetskompisar till mig. Det blev faktiskt pizzeria istället för det vanliga lunchstället med tanke på att Tuva inte gilar skinkstek så himla mycket! Inte jag heller för den delen! Och Sandra som fyllt år fick sina blommor och sin teckning och blev jätteglad. Sen blev vi ju så himla fikasugna efter pizzan så vi bjöd hem alla på fika. Mums! Det var wienerbröd och dammsugare och kex och jag vet inte vad..fredagskalas.
Livet handlar om att njuta eller hur?? :-)


Ett fikasuget gäng!


Efter att alla hade gått hem så avslutade Henke jobbet i köket..och..trumvirvel..tadam så här blev det!


Det var inte lätt att välja mellan alla bänkskivor, allt kakel och mosiak, olika diskhoar.. Men det slutade iallafall med att vi valde svart mosaik, mörkgrå granitlaminat & en rund diskho. Me like. Nej, me LOVE! Nästa steg är att byta handtagen för dom är sisådär snygga. Luckorna byter vi inte!


På kvällen kom mormor! Hon hade med sig tårta för att fira Henkes nya jobb och den vräkte vi i oss tills vi rullade fram..smaskens.
Sen var det tv och sagostund innan vi gick och la oss.

I lördags

Alfons kunde nog inte vara lyckligare tror jag! Han var i skogen, med pappa och tittade på olika traktorer och skogsmaskiner. Jisses vilken lycka!!
Vi tjejer hängde inte med ut i skogen utan gjorde något så tjejigt som gick och shoppade. Haha. Det var Rosa bandet-dag här med långöppet och erbudanden. Och rosa ballonger till alla barn. (som blåste av pinnen och flög iväg upp över taken..)
Jag shoppade en klänning, strumpbyxor & stövlar. Mormor en jacka & en halsduk. Och Tuva en Bamsetidning!

På eftermiddagen åkte Henke & jag iväg til Ekotopia där vi skulle ha det lite romantiskt..eller bara avkopplande.
Vi åt en god buffé, delade på en flaska rött, sov i Hästens-säng, åt hotellfrukost och bara njöt av att kunna prata ostört med varandra. 
Visst det är charmigt med "mamma, mamma! pappa, pappa! titta på mig! lyssna nu! kolla här då! mamma, pappa titta dååå!" Men ibland vill man ju bara kunna lyssna färdigt på vad ens käre hälft har att säga. Det var nice.Henke och lilla skruttan. Observera flätorna! De är inte så långa men hon är lycklig över dem!
 


 

Härliga fredag!

Vi har en ledig, underbar dag!

Vi har haft en härlig morgon. Kl 8 vaknade jag av att Alfons ropade från köket. Då hade han och Henke traskat upp och gjort frukost utan att Tuva och jag hört ett ljud. Sen åt vi en god frukost i lugn och ro..med tända ljus..MYS.

Snart ska Tuva och jag åka med två jobbarkompisar och käka lunch på ett ställe. Hoppas de har någon god "dagens" idag. En av kompisarna har fyllt år så vi ska ta med blommor och en fin teckning Tuva gjort, hoppas hon blir glad!

Veckans grej att bli irriterad på: Eller snarare vansinnig. Det går inte att fylla på mitt kontantkort på tre.se! Jag blir tokig! 
Fick tag på en nisse nyss efter ca 18 minuter i telefonkö och fick svaret att vi har lite problem just nu.. Ja jag har märkt det! Bra svar. Ingen aning om när det ska funka. Så tills vidare är jag mobil-lös. Eller ni får gärna sms'a mig men vänta er inga svar.. :-) 

Ikväll kommer lilla mormor.

Ha en härlig helg!

Lördag eftermiddag.

Min enda lediga dag på jag vet inte hur många dagar och jag ska se en film med barnen medans vi väntar på maten som min käre sambo ska laga. Hihi.
Morfar & Inger har varit här idag och vi har hunnit med en utflykt ut i skogen där vi käkade vår medhavda matsäck.
Anledningen till att det har varit glest med inlägg här är dels att jag jobbar väldigt mycket, hinner inte. Eller prioriterar inte datorn! Och annat som inte innefattar familjen.

Sen så har det varit lite jobbigt sen Henke blev arbetslös..lite tugnt och oroligt inför framtiden.

Men nu är det slut på ledigheten för hans del, för efter knappt en månads arbetslöshet så börjar han på sitt nya jobb i Tranås! Tjoho! Han är en på miljonen för mig och 1 av 182 sökande till jobbet, det ni!

Puss & Kram och hörs en annan dag.

Tappat blogglusten..

Kanske kan jag hitta den igen.
Har hänt en massa roligt och några tråkigheter.
Just nu är jag på jobbet, kanske kanske återkommer jag ikväll!
På återseende..

RSS 2.0