Solig morgon.

Morgonen började så härligt, trots min brist på sömn och värk i kroppen.
Glada barn och strålande sol!
Skickade Tuva till skolan och sen var det dags för mig och Alfons att gå iväg till dagis på hans femårsgrupp. Han ville cykla förstås :-)

Så kom vi till dagis och jag blev på dåligt humör direkt. Alla satt redan i ring och käkade frukt fast klockan var typ 8 minuter i 9 och de vet att han kommer kl 9. Det kanske någon kunnig person kan svara på varför? Okej om barnet är försenat, då kan inte hela gruppen vänta. Men de VET ju att han kommer 9. Han känner sig jättedum och tror att han kommer för sent när det blir så :-( Är han inte värd att vänta på? Inte första gången det händer.

Sen visade det sig att det inte ens var någon femårsgrupp idag för de har någon utvärdering, och jag fick känna mig dum. Fast de hade visst glömt meddela oss det. Jag känner mig ändå dum! Och Alfons blir helt förvirrad. Det var ju tack o lov att jag slapp gå hem och komma tillbaka med honom kl 11 sen...

På vägen hem gick jag grusvägen, gick väl typ i mitten av vägen. Gick i tankar, lite disträ sådär. Då mötte jag en gubbe med någon jakthund, som hoppade upp på mig! Blev helt jäkla ställd. Och gubben skrek vresigt att det går ju bättre om man går på rätt sida av vägen! Vad f*n!! Hans äckliga hund ska inte hoppa upp på min bebismage hur jag än går på vägen!

Små bagateller som tillsammans fick mina tårar att börja rinna av irritation, sorgsenhet och trötthet. Nu kaffe för att försöka ställa humöret till rätta!!


Jobba jobba.

Inte var det väl min röst som sa JA när det undrades om jag kunde fortsätta jobba kvällen också...?
Eller jo det var det visst.
Hoppsan! Jag kommer vara helt sluuuut ikväll :-( men vad gör man inte för att ställa upp! Och några extra kronor blir det ju också.

Just nu när jag sitter på den inglasade balkongen och njuter av solen, en skvallertidning och en chokladbit så känns det dock HELT okej! :-)


Sprallig kille!

Alfons ska på kalas hos sin kompis Oskar och är laddad!! :-)Sportlov!

Några bilder från sportlovet :-D
Nu är det väl ändå vår, får vi hoppas?!


Barnfritt.

Barnen fick sportlovsmys hos farmor och farfar, och vi fick därmed barnfritt. Vad konstigt och tomt det känns när de inte är hemma... Är det inte otroligt?? Ja det vet ju ni alla som är föräldrar, det känns lite FÖR tomt när barnen är borta. Men jag vet ju att de har superkul i Berga! :-)

Och jag har verkligen blivit bortskämd ikväll. Henke sa åt mig att sitta i fåtöljen, och så fixade han middagen! Mums, hans goda biffar med skivad ugnsstekt potatis och grönsallad.
Sedan såg vi en film som faktiskt var riktigt bra, crazy stupid love. Den var rätt lång, så nu har klockan gått över min läggdags. Gäsp! Sov gott!
Ny köksmatta!

Jag bara älskar vår nya köksmatta.
Design E. Svensson.

Haha! Alltså designad och vävd av min farfar Erik, 92 år i år :-D

Visst är den snygg?Mystiskt.

Kan man drabbas av gravid-illamående i vecka 32?!
Eller varför tackar jag min lyckliga stjärna för att jag hann av bussen förut och slapp använda min mössa som spypåse... Känner mig absolut inte magsjuk nämligen.
Men fick ändå inte åka vidare till jobbet förstås utan glatt ta nästa buss hem igen.
Fick ju en halvtimmes bussutflykt idag iallafall! Och en gnutta sol :-)


Fredag!

Hej lilla vän, dig har jag längtat efter hela veckan!! :-)


Kulan växer...

...och växer. Barnen tycker att jag har som en fotboll i magen. Jovars, en basketboll känns det som! Känns bra, för ju större den blir desto mindre tid är det kvar. "Bara" ca 9 veckor kvar nu!

Och jag börjar väl så smått fatta att vi ska bli fem i familjen. Det är skillnad nu mot de andra gångerna, helt klart. Livet rullar på som vanligt, barnen & familjen får sin tid och jobbet får sin tid...och allt annat. Jag har inte jobbat såhär länge med någon av de andra, med Tuva slutade jag innan vecka 20 och Alfons något liknande och började då istället plugga på distans. Så den här gången finns inte alls lika mycket tid att tänka, fundera och planera. Lika bra det eftersom tiden går fortare! Bara ingen tror att vi inte längtar lika mycket, för det gör vi. Det finns så många barn i både släkt och bekantskapskretsen så det är väl ingen annan som tycker att denna lilla är någon större sensation, men självklart är h*n ju det för oss!! <3
Vi firar!

Alla hjärtans dag firar vi med en hjärt-kladdkaka samt en ask med geléhjärtan (som mest troligt kommer vara uppäten till kvällen!)
Köper inga presenter eller så.

Vad som däremot är väldigt trevligt att få är egengjorda presenter! Tuva överraskade Henke och mig med varsin present: jag fick en jättefin disktrasa och Henke ett dekorerat hjärta. Underbart! :-)


Alla hjärtans dag!!


På promenad.

Jag behövde rensa skallen, få frisk luft och röra igång bäckenet.

Visst ser det ut som om jag är låångt ut i skogen nånstans, på första bilden?
Andra bilden visar hur nära våran gata det är! Landet :-)


Ledig dag.

En ledig onsdag. Skönt! :-D

Speciellt med tanke på att efter måndagens jobb var jag helt förstörd i bäckenet. Vet inte vad det var som utlöste det, för det var en helt vanlig dag på jobbet. Man är ju i rörelse hela tiden, en del tunga lyft och så men det är ju som vanligt... I vilket fall som helst så var höfterna och ryggen helt obrukbara i måndags eftermiddag/kväll! Och det har varit skönt att vila upp mig. Och välbehövligt! Nu känns det lite bättre.
Hämtade Tuva halv två idag efter skridskoåkning med klassen. Mysigt! Jag stekte småpannkakor till mellis som försvann i ett nafs, ibland är det väldigt lätt att göra de små liven glada ;-) Efter det har vi målat och jag startade datorn för en gångs skull, det händer inte så ofta längre när man har en iphone som är så smidig att surfa på. 
Men det är ju trevligt att den bärbara får jobba lite ibland, så den inte glömmer bort hur man gör!

Väntar på att Henke ska komma hem från bibblan, så vi kan åka till Anderssons. Vi är bjudna på mat där ikväll, lyx eller vad?! 

Tjock!

Är så himla blek och ser så hängig ut ;-)
Så ni får bara se en magbild. Gud så tjock jag har blivit! Tycker jag. Men det är ju så det ska vara, inget att noja för.

Idag: jobb. Med bästa Jessica! Och Johanna! Så ska jag hinna lämna lite kläder som jag har sålt till en tjej. Bra med lite extra inkomst :-) Sen ikväll kommer antagligen mormor. Beroende på om hennes bil är tillbaka från verkstaden, eller om hon åker buss eller... Ja vi får se!

Ha en trevlig fredag!!


RSS 2.0