Välkommen Hugo!

Nu har äntligen grannbebisen kommit! 14 dagar över tiden kom lille Hugo. Liten är väl en sanning med modifikation, 54 cm och 4,8 kg..rejäl kille! Ska bli mysigt med en liten till på gatan. Hela grannskapet var samlade runt honom när de kom hem för en liten stund sen..härligt med grannar som bryr sig om och hjälper varann faktiskt. Vi bor på Drömgatan..

Annars njuter vi av försommaren. Tuva leker med sin bästis Linnéa varje dag, vi ser henne knappt. Antingen är de hos Linnéa eller så är de inne på Tuvas rum. Ska det vara så här resten av livet nu? Att man ska sakna henne hela tiden? Helt plötsligt så är man inte så jätteviktig för sin dotter..herregud..
Alfons den lille herren är också så stor. Han älskar sin nya säng och sover gott i den hela natten. När han väl somnat alltså. Man måste ju liksom gå upp och kolla vad den övriga familjen har för sig..ibland blir nyfikenheten för stor! Han är så söt när han kommer tassande med sin snuttefilt. Och han pratar som bara den, det kommer nya ord varje vecka. 

I helgen är mormor här! image28
Alfons & Tuva beundrar lille Hugo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0