Helgen.

Ibland blir saker & ting inte riktigt som man planerat! Farfar hade ju 90-årskalas igår. Från början var det tänkt att våran familj och syrrans familj skulle bo i varsin stuga på Billingens stugby i Skövde. Det skulle bli så mysigt... Sen blev Tuva sjuk och hade 40 graders feber i fredags, så det var ju bara att inse att hon och Henke fick vara hemma och jag & Alfons åka med Sara, Hasse & Josephine. Så blev Hasse sjuk, och så var vi bara fyra som skulle åka och bo i en stuga som pappa hade ändrat till. Också jättemysigt! Men så klockan 7 igår morse ringde Sara och var jätterisig och febrig hon med!! Snacka om otur.  
Men men, flexibel som man är ;-) så ändrade vi planerna igen. Alfons och jag tog tåget dit istället. Och det var ju jättemysigt det med! Han och jag har nog aldrig gjort något sånt tillsammans bara vi två! ♥ Men vi sov ju inte i någon stuga...lite onödigt bara vi två så vi sov hos pappa & Inger. Hade inte vågat sova i en stuga heller! Särskilt inte som det blåste inatt... Hua. Och ja det var ett mysigt kalas!



Mmm...glass i stora lass!! Tur att Nina och Anna köpt glass och strössel :-)



Farmor och farfar (90-åringen!)



Simon lärde Alfons spela Xbox!! Han var riktigt snabblärd och tyckte det var jättekul! Lego- Indiana Jones och Kung fu panda :-)



Alfons var lycklig när han upptäckte Carls gamla hockeyspel



Coool kille på tåget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0