Jahapp.

Det var den helgen det! Vart tog den vägen?? Shit vad snabbt den gick.
Vi skulle ha åkt till morfar & Inger men pga vädret och annat så blev det uppskjutet till någon helg framöver, eventuellt helgen om två veckor. Så denna helgen blev helt ledig! Vi började lördagen med att åka en sväng till Second hand för att fynda, med resten av kommunens invånare. Tuva som var febrig i fredags och jättehängig var helt plötsligt pigg som en mört! Hon älskar att gå på loppisar och hittade ritmallar som hon köpte. Själv köpte jag två uppläggningsfat för några kronor. Älskar gamla fat med blommig kant :-) men okej, behöver väl inte ett enda till egentligen...
Sen var det bara en lång väntan till Melodifestivalen typ. Alla var laddade och hade lite olika favoriter. Tuva hejade på Sibel, Henke & Alfons vet jag inte riktigt vilken de gillade mest och jag själv höll på Peter Jöback. Vilken röst, vilken utstrålning. Och låten var ju gåshudvarning på! Tur att den gick till final.
Idag då har vi haft fikabesök på förmiddagen och sen vet jag inte var resten av dagen tog vägen. Har städat och plockat lite, sett familjefilm från 2007- nostalgi!, och jaa bara söndagsslappat. Tuva har två tjejkompisar här nu som hon lever rövare med i sitt rum. Herregud, de som säger att tjejer är lugnare än killar kan ju komma hit och lyssna ;-)
Imorgon väntar jobb och studier. Ska försöka hinna med en solning på jobbet också, behöver lite ljus. Och färg :-)
Just det, i fredags kväll var jag och två jobbarkompisar i simhallen på After work. Det var så mysigt! De hade dukat upp med lyxig fruktbricka, tänt ljus och hade svag avslappnande musik på i bakgrunden. Vi simmade, bastade och fick massage. Underbart!!
Lördag kväll och det åts chokladpudding och mystes i soffan ♥


Sen var det vissa som kastade av sig byxorna och satt i bara kallingarna, haha.


Och någon slängde av sig vardagskläderna och hoppade i festblåsan och rockade loss :-)


 
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0