Februari!

Herrejösses, man får ju nästan lite vårkänslor!! I morse när vi sömniga kom ner i köket för att äta frukost- ja då var det nästan ljust ute! Eller ljust och ljust...det var inte kolmörkt! Härligt :thumbup:

Nu är vi åter på banan efter magsjukan. Fy sjutton, kom helst inte tillbaka på några år, tack på förhand. Tuva stackarn hade det nog värst, och hon har fortfarande inte fått tillbaka aptiten. Det var i lördags hon blev dålig, vi satt och tittade på tv och plötsligt rusade hon upp ur soffan. "Men var ska du??" sa vi. "SPY!!!" ropade hon.

Alfons blev ju sjuk i onsdags, jag har alltså varit hemma i kräksträsket i exakt en vecka. En väldigt lång vecka när man knappt går utanför dörren! I söndags kväll fick jag panik på att vara inne, och gick ut en långpromenad. Ekängen by night, mycket vackert ;-) Och i måndags eftermiddag kom panikkänslan tillbaka, då tog jag bussen in till stan för att köpa ost och smör. En helt underbar utflykt, haha! Hittade kofta på rean och superbra skor till barnen också :-)

Dags att plugga, lunchrasten är slut!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0