31 mars

Jaha så var denna arbetsveckan snart slut också då! :-) Ska bara till skolan på information inför praktiken imorgon, och någon stunds plugg om jag hinner med det. Det ska bli så himla roligt på praktiken!! Jag ska vara på en barnavdelning, där barn med cancer/neurologiska skador/diabetes vårdas. Så otroligt spännande.

Annars så rullar det på... Henke var ju i Barcelona förra veckan. Det var ensamt och tråkigt utan honom, men de där dagarna gick ovanligt fort på något sätt. Och visst är det väl nyttigt att längta ibland?! Fina presenter fick vi när han kom hem också, det var bland annat fotbollskläder och godis och lyxiga ansikts- och handkrämer och scarf... Då får han gärna åka bort igen om vi får så fint ;-)

I helgen som gick firade vi mormor och moster som fyllt/fyller år. Mysigt att träffa lilla kusinen, som inte alls är så liten längre. Tuva fick sin nya cykel i helgen också! En jättefin ljust turkosblå Crescent med blommönster, och till Tuvas stora förtjusning har den även 3 växlar. Ni förstår att hon vill ut och cykla varje dag nu va! Även fotboll är poppis bland barnen på gatan nu. Det är så himla kul att se gänget när de är ute och leker, det bor många barn här och det gillas! 

Ikväll har Tuva simskola och äntligen ska vi slå till och bada också, hela familjen! Det är efterlängtat av barnen. Jag har varit med dem och badat, men ikväll ska även pappan i huset följa med :-) Jag vet inte om det börjar bli jobbigt pollen ute nu, men både näsan och ögonen rinner...? Är det inte tidigt? Kanske är träden som börjar nu eller... Hoppas det inte blir ett jobbigt pollen-år!

Börjar räkna ner nu till lördag! Vi ska åka på kryssning Henke & jag, med Therese & Peter. Tjoho!! Hur länge har vi inte pratat om att göra något ihop, utan barnen? Äntligen blir det av. Tror att både vi och dem är lite sådär att det man gör, det gör man med barnen. För att man vill alltså! För att man inte har behov av något annat. Men man måste få par-tid också! Läste i Corren i deras artikelserie om familjelivet att man som par behöver iaf en dag i månaden när man gör något tillsammans, det räcker inte med vardagspussarna och hänget i soffan framför teven. Så det här blir väl en bra början på det, man kan ju faktiskt unna sig något tillfälle per år iallfall när man åker iväg en stund :-)

Fast just nu är det väl egentligen inte fokus på vad VI ska göra, utan på vad barnen ska göra. De ska vara med farmor & farfar och av barnen så önskas det bland annat ett besök i simhallen, Wii-spelande, godisätande, badkarsbadande, utelekande...mm mm. Haha vi får väl se hur mycket de hinner och orkar! Tuva ska på lågstadiedisco imorgon kväll också. Ingen rast och ingen ro, fullt ös- medvetslös :-D

  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0