Söndag kväll.

Svisch så var helgen slut!
Helgen börjar alltid med simträning för Tuva och Alfons. Tuva, Maja och Elvira käkade hos oss och var sedan på filmkväll i kyrkan. Alex sov över och han & Alfons stojade och höll igång hela kvällen, jag somnade före dem...
Lördag: Pilla & barnen hälsade på! Vi käkade kladdkaka, var på skolgården och bara babblade. Mycket att prata om och uppdateras om! Eftermiddagen och kvällen spenderades på Lökvägen med mat & vin & bus med alla barn! Tuva och Alfons ville stanna kvar och det fick de gärna, så de sov fyra i rad i Sallys rum :-) Stella var övertrött och hade magknip, så natten var inget vidare men vi fick iallafall sovmorgon till 7.30!
Idag: Soft morgon och ingen tid att passa..! :-o Tuva, Alfons och Ester ramlade in vid halv elva lagom till fikan. Sen var det helt plötsligt två killar från 2C här + Alex, och sex cyklar stod på rad och tog upp hela vår lilla gräsmatta på framsidan :-) det såg för kul ut.
Karro och jag var på kören, vi fick lite nytt att sätta tänderna i och vi pratade om körens framtid. Tydligen finns ett kompband som är intresserade av att göra nåt med oss?!
Sen var det korvgrillning och därefter maxi för att bunkra upp med smidig lunchmat till barnen inför kommande strejk. I bilen hem fick vi veta att det inte blir någon strejk, besvikna barn och "onödig matshopping"! ;-)
Kvällen var mysig och lugn!! Trevligt med helg, nu blir det skönt med vardag och återhämtning! Hihi...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0