Så stor!

Poff bara så var den lilla gråstenen ingen gråsten längre! Nu sitter hon INTE där man lämnar henne. Nu kryper hon obehindrat, om än lite roligt med ena benet lite vikt inåt ;-) Hon vågar liksom inte böja ut det riktigt.
Sen ställer hon sig upp mot möbler också. Så det är ett evigt vaktande för att hon inte ska ramla! Men det är roligt att hon har börjat röra på sig. I morse vaknade vi halv sex av att hon satt upp i sängen och höll låda, pratade med gosedjuren ♥

Har varit på babysången nu i förmiddags. Nya tiden är inget bra för oss, för Stella brukar sova exakt kl 10. Men men. Ny termin och nytt gäng! Det blir ju aldrig så bra som första ;-) men jättekul att lära känna nya bebisar och föräldrar. Och vi i gamla gruppen ses ju på våra körträffar nu istället!

Haha Annelie! Herregud, inte är livet alltid rosenrött och rosafluffigt direkt! Förra inlägget innehöll ju några dagars kul och mys, och en lite rolig vinkling av livet med full rulle och barn i olika faser ;-)
Skulle inte vilja eller rekommendera att ha en liten till bara för att få vara ledig, för ledig på det viset är man ju knappast... Men livet med bebis och två större är underbart, det kan jag ju inte låta bli att säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0