Simning.

I förmiddags var det dags för skolsimmet! Åtta laddade (lite lätt duracell-kanin-aktiga) barn från 2C var på plats i simhallen en timme innan start.
De började med att träna lite med byten och så, en stund innan i träningsbassängen. De var himla duktiga! På olika nivåer och med olika simsätt, supercharmigt och de var SÅ glada.
När sista sträckan skulle simmas kom Tuva springandes från andra sidan: Maja blöder, Maja blöder!! Då hade Maja och Emil krockat och Maja kom gåendes med blodet rinnandes nerför ansiktet... :-( Fy vad otäckt, och alla blev helt stirriga och irrade omkring. Det var ett djupt jack så vi rådde dem till att åka upp och sy. Så då stod det tre oroliga barn från det laget och trodde att de inte skulle få simma! :-(
Som tur var fick de dispens, och Tuva fick hoppa in och simma Majas sträcka också :-) Så superduktiga!! Tuva simmade ryggsim som är hennes bästa, och hon fick riktigt bra tid! Tyvärr gick inget av våra lag vidare till final. Men alla föräldrar tyckte det var lite tur för då slapp vi vänta på finalen och svettas i varma simhallen i fyra extra timmar ;-)
En kul dag! Nästa år går vi kanske till final!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0