Skärtorsdagen.

Idag har det varit en bättre dag än igår! Vi lyckades ju med Ica maxi ikväll ihop med halva Linköpings befolkning...så då borde man ju vara nöjd ;-) Fast det var stressande vill jag lova. Klarar inte av sådär mycket folk och kundvagnar alltså. Vi brukar ju försöka handla på förmiddagar annars...

Stella sov inte många sammanhängande timmar inatt. Hon vaknade runt kl 1 och hade svårt med andningen. Det finns ju olika astmamediciner i huset (vid kris...) eftersom Alfons har behövt, men alltså jag fattar inte varför de inte skickade med några recept till Stella efter besöket på akuten..?? Inte ens något flytande ventoline eller så?

Jaja. Kl 6 var hon pigg som en mört trots dåligt med sömn, och redan kl 9 somnade hon, i vagnen. Lite bra eftersom det var babysång idag :-) Kl 10 var vi i kyrkan och Stella var utsövd och nöjd! Utspökad av mig till en liten påskkärring dagen till ära :-) Eva tog kort på henne till hemsidan så vi får väl se om hon hamnar där sen.
Lagom till vi var klara messade Carro att kaffet var klart. Vi satt i solen på deras framsida och njöt tills det var dags att hämta barnen i skolan.
Då var det dags för påskkärringarna att gå svängen runt kvarteret. Fullt ös och samtidigt korrekturläsa uppsats och sen gick taxin för att släppa av Ester hemma hos sig, Rebecka hemma hos sig och SEN var det dags för Maxi. Hann med mamma i telefonen på väg dit. Alltså vilka färdigheter man har egentligen ;-) Skulle klara av vilket jobb som helst. Klarar många bollar i luften samtidigt, jajjemen!! Stresstålig, o ja!! (kanske inte länge till...) ;-) hehe! God kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0