Vilken söndag!

Inatt hostade Stella massor, och vid 4 vaknade hon och lät jättetät i bröstet. Efter en stund somnade hon om, men vaknade kl 6 och hade svårt att andas. Då åkte Henke till akuten med henne :-( Lilla gumman. Hon fick inhalera två gånger och blev sen undersökt av läkare. Ingen astmadiagnos förrän två gånger tydligen, men hon hade ju de symptomen. Så det blir väl två barn med astma i familjen :-( Hon har mått bättre under dagen iallafall, får se hur natten blir.

I förmiddags åkte Alfons till Måns och lekte, så Tuva och Alex (som sovit över) fick stoja själva. De spelade, byggde lego och allt möjligt.
Sen fick vi besök av familjen Andersson: vi promenerade i det fina vädret, fikade och tittade sen på hockeyn med ett halvt öga ;-)
Nu ikväll har Henke blivit hängig också, helt plötsligt hade han 38 grader och världens frossa. Hey baberiba!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina bilder
Krya på er till helgen!! (här hade Hampus en formsvacka igår och Matilda nån svacka idag, hoppas det inte är nåt skit på gång!)

2013-03-18 @ 15:36:50
Postat av: Frida

Men fy, stackars Stella :( vad läskigt när de får svårt att andas.. Hoppas hon är bättre nu. Hur har ni det i veckan, kanske kan vi ses någon dag?

2013-03-18 @ 18:54:22
URL: http://grodanmin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0