Måndag!

Fortfarande inget mer kräks! Tjoho :-D

Stella har gått bärsärkagång här och alla leksaker ligger utspridda på golvet. Sen sätter sig ungen med Alfons telefon och spelar, så dryg... Haha!


Jag ska ta med henne ut för lite aktivering snart. Bara väntar på att Tuva ska vakna först så vi kan servera henne lite frukost :-)


Stellas tuffa kläder som hon fick av morfar och Inger. Gillar verkligen Name it men vet ingen butik som säljer det nu! Gunilla sa att hon brukar köpa i Norrköping men där är aldrig jag ;-)


Fika (julfirande..!) med morfar och Inger. Stella fick förutom kläder en stor nalle och två lådor duplo med djur. Tuva och Alfons fick fyllda kuvert och det var poppis ;-) Då kunde de ju handla själva och surfplatta har de önskat sig länge. Alfons har sparat ett tag och nu kunde även Tuva köpa en. Alla nöjda och glada!

Nu får jag nog väcka min lilla tweenie! :-)Kommentarer
Postat av: kusin ida

Så roligt att barnen kan köpa det som de verkligen har önskat sig =) Du får helt enkelt spara dig och handla massa name it kläder när du kommer till Västergötland här finns de faktiskt lite här å var, hittar du något kan jag handla och skicka till dig!!! Bara å ringa..... KRAM

2014-02-11 @ 17:41:45
Postat av: ella

:o klänningen va urfin! Var ligger den då!? Finns den på ibgelsta månnetro!?

2014-02-15 @ 18:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0