2017!

Hej och välkommen 2017 ✨

Såhär fin var min nyårsfrisyr på jobbet! Som Tuva hade fixat ❤️

Vi hade ganska mycket att göra men kunde iallafall sitta och äta vår nyårsmiddag 😊 Vi hade knytis, jättegott alltihop och ett trevligt gäng var vi.

När jag kom hem från jobbet spelade vi Lasse-Maja och åt dessert. Och så gick vi ut kl 00 och tittade på tjusiga fyrverkerier och skålade i Pommac 🍾😄 alla var vakna, även Stella!

Häromkvällen sov barnen hos farmor o farfar och vi gjorde Västerbottenpaj och åt lite smått o gott. Välbehövligt med egentid. Det går ju lite upp och ner!
Kärlek är väl som motion, man kan inte lita på sin grundkondition utan man måste ta sig till gymet/ut och jogga/lyfta tyngder. Kärleken behöver sin tid också. Vem sa att livet är en dans på rosor 😉 Allt ska man jobba med.
Sen har vi en underbar fyraårig glädjespridare som också tar mycket kraft, hon är otroligt...intensiv. Hon är aldrig tyst. Det är show och musik och ramsor och tjo o tjim. Dramaqueen deluxe. Hon är fantastisk, sjunger jättebra och är skärpt, hon kan snart läsa och skriver så smått (men ibland vill jag stoppa i öronproppar ❤️ och bara önskar att hon kunde sluta konflikta med sina syskon 😘)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0